< Back to photos
English   Finnish
Hel Looks Weekend

Two Days of People, Style, Music and DIY

10.-11. kesäkuuta 2011, Katajanokan Tulli- ja Pakkahuone, Helsinki

Hel Looks PechaKucha -ilta

20 eur

Perjantai 10. kesäkuuta, klo 19.00 – 24.00, ei ikärajaa

Kymmenen esitystä tyylistä, muodista, alakulttuureista ja valokuvauksesta PechaKucha-formaatissa: 20 kuvaa x 20 sekuntia per esiintyjä. Osa esityksistä on englanniksi, osa suomeksi. DJt Daniel & Freeman.

Tee ite!

Vapaa pääsy

Lauantai 11. kesäkuuta, klo 12.00 – 16.00, ei ikärajaa

Eri alojen tekijät jakavat vinkkinsä, tarinansa ja inspiraationsa. Miten aloittaa oma projekti: vaatemerkki, taidetempaus, tyyliblogi? Kaikki esitykset ovat suomeksi.

Kustomointidemot (klo 12-16):

Musiikki:

Hel Sounds

11 eur

Lauantai 11. kesäkuuta, klo 19.00 – 01.00, ei ikärajaa. Asu vapaa!

Musiikkia Helsingistä, Marko Makeloven kuratoimana:

French Films

French Films klo 23.20

Nuoren yhtyeen musiikissa voi kuulla vaikutteita indiemusiikin eri vuosikymmeniltä. French Filmsin ensimmäinen EP ilmestyi lokakuussa ja bändi onkin löytänyt kannattajakuntansa kotimaassa sekä saanut ansaittua huomiota ulkomaan medioissa. Energisistä livekeikoista tunnettu yhtye julkaisee debyyttialbuminsa syksyllä.

Jaakko Eino Kalevi

Jaakko Eino Kalevi klo 22.15

Yksi ainutlaatuisimpia hahmoja kotimaisen elektronisen musiikin skenessä. Ratikkakuski ja osa-aikainen malli, mutta ennen kaikkea lahjakas muusikko. Jaakko Eino Kalevi yhdistelee musiikkiinsa elementtejä orgaanisesta diskosta ja lo-fi -estetiikasta.

Bendagram

Bendagram klo 21.20

Ei virallisia julkaisuja ja vain muutama keikka, mutta Bendagram on jo saanut osakseen hyvää kuhinaa Helsingin musiikkiskenessä. Suositellaan Fever Rayn, Austran ja The Knifen ystäville.

Teeth

Teeth klo 20.20

Matti Pentikäisen tuore projekti Teeth on muutamassa kuukaudessa huomioitu niin Pitchforkissa kuin BBC Radio 1:ssa. Modernista bassomusiikista ideoita ammentava Teeth on kiertänyt viime kuukaudet tiivisti Euroopan klubeja. Nyt on hyvä hetki nähdä se suomalainen artisti, josta maailmalla tällä hetkellä kuhistaan.

Topi Saha

Topi Saha klo 19.30

Lupaava trubaduuri on löytänyt vahvan soundinsa nuoresta iästä huolimatta. Hän oppi soittonsa lapsuuden maisemissa Kaustisten Pelimannirinteen vanhoilta mestareilta ja on matkannut kitaransa kanssa ympäri Suomen. Helsinkiin asettunut Saha julkaisi debyyttialbuminsa syksyllä.

Radio Helsinki DJt

Sami Häikiö

Sami Häikiö

Indieskenen veteraani. Mukana Radio Helsingissä alusta asti – yli kymmenen vuoden ajan. Lisäksi Sami on pyörittänyt levymerkkiä, järjestänyt klubeja, soittanut legendaarisessa Karkkiautomaatti-yhtyeessä ja tietenkin toiminut dj:nä viimeiset viisitoista vuotta.

Marko Makelove

Marko Makelove

Toiminut dj:nä ja promoottorina lukuisissa Helsingin indieklubeissa viimeisen vuosikymmenen aikana mm. MISF*TS, Tavastian Lauantaidisko ja ODD Helsinki. Tekee Uusi Aalto -ohjelmaa Radio Helsinkiin ja on kuratoinut Hel Soundsin.

VJ

Sakke Soini

Sakke Soini

Sakke Soini on freelancer-kuvittaja ja VJ. Ottaa menneistä vuosikymmenistä vaikutteita, joita yhdistelee moderneilla tekniikoilla. sakkesoini.com

Uudelleenvallattu paikka

Katajanokan Vanha tulli- ja pakkahuone on ollut tyhjillään lähes 40 vuotta. Tiloissa ei ole lämmitystä, joten pukeudu tarpeeksi lämpimästi!

DJ:t soittavat viereisessä Key West -pubissa, jossa täydet anniskeluoikeudet ja ikäraja 18 vuotta. Tarkka katuosoite on Katajanokanlaituri 5.


View Larger Map

Miksi?

Huvin vuoksi! Perustimme Hel Looks -katutyylisivuston kesällä 2005. 6 vuotta ja 1600 julkaistua kuvaa myöhemmin on jo korkea aika pitää juhlat kaikille Hel Looksiin kuvatuille ja Hel Looksin ystäville.

Tapahtuman tuottaa Helsinki Design Week yhdessä Hel Looksin kanssa.

Martina Wuoristo / Helsinki Design Week
+358 (0) 40 552 0600,

Liisa Jokinen & Sampo Karjalainen / Hel Looks
+358 (0) 50 538 3530,


Yhteistyössä

Bambuser